Diamanten jubileum voor Imaloeddin en Hafiedjan Salarbux: Een leven vol liefde en doorzettingsvermogen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Imaloeddin en Hafiedjan Salarbux hebben een bijzondere mijlpaal bereikt. Op 8 maart 2024 vieren zij hun diamanten huwelijksjubileum, een liefdevolle reis die begon in 1964 in de stad Nickerie, Suriname.

Het begin van een prachtige reis

Imaloeddin, een fietsenmaker van beroep, en Hafiedjan beloofden elkaar eeuwige trouw. Het echtpaar bouwde samen aan een liefdevol gezin met vijf kinderen. Hun huis stond altijd open en was een warme en uitnodigende plek.

Een moedige stap

In 1979 maakte het gezin Salarbux de moedige stap om naar Nederland te verhuizen. Hun eerste thuis vonden ze in Staphorst, voordat ze zich in Meppel vestigden. Na een korte periode in Rotterdam te hebben doorgebracht, hebben ze nu al vele jaren hun hart verpand aan Hoogeveen.

Een leven vol liefde en familiewaarden

Het leven van Imaloeddin en Hafiedjan is een inspirerend voorbeeld van hoe liefde, vastberadenheid en familiewaarden grenzen kunnen overstijgen en generaties kunnen verbinden. Ze worden omringd door liefde, warmte en vooral veel kleinkinderen.

Het diamanten jubileum op 8 maart 2024 is niet alleen een moment om terug te kijken op de mooie herinneringen die zij samen hebben gemaakt, maar ook een tijd om de verhalen door te geven aan de achterkleinkinderen.

We brengen een toost uit op Imaloeddin en Hafiedjan, op hun diamanten jubileum. Hun verhaal inspireert en herinnert ons eraan dat, ongeacht waar het leven ons brengt, de kracht van liefde en familie altijd ons kompas zal zijn.